Cobi van Velzen

tib-coby-1

Cobi van Velzen

HR adviseur & Assessor

Kennis maken met Cobi van Velzen?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Persoonlijk

Al sinds 2007 werk ik voor Talent in Balans. Ik vind het prettig om op een zelfstandige manier te kunnen werken en toch samen met andere professionals bezig te zijn met het vak en jezelf en de kwaliteit van de dienstverlening te blijven verbeteren. Ik ben geïnteresseerd in de drijfveren van mensen en deze te plaatsen in de context van hun werk. Ik ben hierin analytisch en oplossingsgericht.

Professioneel

Met een secretaresse opleiding en een studie scheikunde heb ik 7 jaar bij een commerciële organisatie gewerkt. In 1998 heb ik de overstap gemaakt naar een management advies bureau. Hier heb ik de kneepjes van het HR vak geleerd en veel selectie- en ontwikkelingsvraagstukken mogen helpen oplossen. Na 2 jaar elders als intern HR adviseur te hebben gewerkt, ben ik in 2007 begonnen bij Talent in Balans als adviseur.

Passie

Wat ik het liefste wil in de HR dienstverlening, is een bedrijf of organisatie goed leren kennen en op allerlei manieren meehelpen aan het succes vanuit mijn adviseursrol. Succes van het individu en de organisatie gaan eigenlijk altijd hand in hand. Ik kan dit ondersteunen door bijvoorbeeld inzicht in talenten van medewerkers te geven, nieuwe medewerkers te helpen selecteren, samenwerking in een team te verbeteren, leidinggevenden te coachen, met hen te klankborden of door op een verantwoorde manier afscheid te nemen van mensen. De HR scan voor het MKB is dan ook helemaal op mijn lijf geschreven.