Cisca van der Leij

2015-09-15-talent-cisca

Cisca van der Leij

Loopbaancoach & Assessor

Kennis maken met Cisca van der Leij?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Persoonlijk

Als loopbaancoach en assessor bij Talent in Balans zet ik me in om kandidaten te helpen doelen te stellen en plannen te realiseren die aansluiten bij hun passies en talenten. Ik sta vrolijk en enthousiast in het leven en leer elke dag. Mijn kracht is om kandidaten hierbij te inspireren, motiveren en uit te dagen.

Professioneel

Na het afronden van een erkende loopbaancoachopleiding, houd ik me nu bezig met coaching, training, het afnemen van loopbaanonderzoeken en assessments. Ik heb een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt verkregen door als manager van werving- en selectiebureaus te functioneren in diverse branches.

Passie

Vanuit mijn professie en passie streef ik er naar mensen meer in hun kracht te laten komen door hen mogelijkheden aan te reiken meer te doen met hun talenten en competenties.